tirsdag 11. januar 2011

Litt stue..

I dag skal dere få se litt mer av stua vår. Vi leier et hus fra 50 tallet, og stua er formet som en L. I den korte delen av "L'en" har vi spisestuekroken. ( Må på forhånd beklage noe miserabel bildekvalitet, men jeg har foreløpig bare et kamera som egner seg best til nærbilder.)
Uansett; sjenken som står inntill veggen har jeg arvet etter min kjære bestemor. Den er nyydelig. Til høyre for den står cdhylla vår, og inngangen til kjøkkenet. Jeg mangler hyller til veggene ennå, og gleder meg til å få flyttet noe av nipset opp på veggene. 
(Stolen i venstre hjørnet skal fjernes, men dette er iallefall et ærlig bilde.) *hihi* Lyskrona i taket har jeg planer om å pimpe opp. Har dere forslag til hvordan?


I vinduet til venstre i bildet ovenfor har jeg to nydelige orkidèer.  Det er en av mine yndlingsblomster, de er bare så vakre.


Interiøret mitt går mest og helst i hvitt, men noen ganger får jeg fargedilla, og nå er det rosa. Helst dus lyserosa eller gammelrosa. Her har jeg hatt lyserosa dekorsand på et fat, pyntet med hvite kubbelys og en kurvlykt fra Kremmerhuset. Engel og dekorsteinhjerte også. Dette står på salongbordet.

Har bestillt meg en fin-fin lampe til hjørnebordet i dag, den skal dere selvsagt få se da den kommer. :)

2 kommentarer:

  1. så fint dere har det! jeg vil se meeeer! ;)

    koselig at du har arvet et så flott møbel av bestemoren din - jeg vet hvor mye hun betyr for deg :)

    SvarSlett
  2. Takk! Du skal få se mer etterhvert. :D

    Ja-a, hun er savnet masse. I mitt hjerte for alltid. :)

    SvarSlett

Takk for besøket. Hyggelig om du legger igjen noen ord.